Dnes
Teplota: 3.8 °C

24.08.2021   Park u Okresního soudu

Zasláno: 24.08.2021
Zveřejněno: 24.08.2021

Obsah:

Dobrý den přeji,opět mi nejste schopen odpovědět k čemu slouží ty cestičky.Je mi jasné že je zhotovitel nevytvořil jen tak z nějakého plezíru,ale jsou v dokumentaci kterou někdo schválil.a tak se ptám znovu k čemu slouží.Snad to bude vědět zadavatel,když to schválil.Prosím zeptejte se.A co se týká odpadu,nebylo by lepší řešit nepořádek preventivně tím že instalujete kamery a budete trestat jako přestupek?Ti viníci si to brzy rozmyslí až zaplatí pokutu.Nebo proč jsou nádoby polepeny výzvou že ukládání mimo nádoby se trestá pokutou až 50 000kč?Takže máme zde zákon padajícího h...a,přece si někdo nebude přidělávat práci nějakým dohlížením.Dáme to uklidit a je po starostech.Děkuji za snad konečně uspokojivou odpověď.Holík


Zpracováno:

Předáno k vyjádření panu Ing. Zelenákovi, pracovníkovi odboru správy majetku.


Vyjádření:
24.08.2021

Vážený pane Holíku,

v reakci na Vaše dotazy uvádíme následující:

 

ad 1) Cestičky slouží k pohybu obyvatel v kontextu přirozených cest v rámci přesunu z pomyslného bodu A do pomyslného bodu B a to vždy od chodníku k chodníku.

 

ad 2) V Náchodě je více než 140 míst s kontejnerovým stáním. Není možné nejen z pohledu technického zabezpečení, ale ani z ekonomického pohledu, všechna tato místa střežit kamerovým systémem.

 

S pozdravem
Ing. Tibor Zelenák
odborný pracovník
odbor správy majetku a financování
Tel./mobil: 491 405 240 / 775 303 783

15.9.2021
Dobrý den přeji.Tak jsem zkusil vyjít z pomyslného bodu A od Okresního soudu a dal se cestičkou po pravé straně záhonu a došel jsem na další cestičku.Tou se mohu dát vlevo či do prava.Ale proč když všude se dostanu přímo.To samé z rohu Palachovy a Dvořákovy ulice.Proč se trápit chůzí po drti když vede téměř souběžně pěkná cesta.Pro kočárky ty vaše spojky téměř neschůdné.Holík

15.10.2021

Vážený pane Holíku,

Váš názor a postřehy plně respektujeme stejně jako pozitivní ohlasy od občanů na vybudování příjemného místa v centru města.

Co se týká trasy Vaší chůze, je zcela na Vás jakou z Vámi zmíněných zvolíte. Rozhodně není povinností využívat cestičky skrze park, ale naopak další možností, jak případně využít klidové zóny, kam cestičky směřují. Věříme, že tak i do budoucna budete využívat trasy, které jsou Vám tzv. sympatické a vyhovují Vám. Stejnou možností disponuje každý z nás a to nám všem dává mimořádnou možnost, rozhodnout se, kudy a kam chceme jít. Neocenitelný pocit svobody!

Přejeme Vám ve zdraví prožité příjemné podzimní dny naplněné optimismem a pozitivním myšlením.

 

Nina Adlof

tisková mluvčí, Náchodský zpravodaj