Dnes
Teplota: 5.0 °C

20.04.2022   Parkování

Zasláno: 20.04.2022
Zveřejněno: 20.04.2022

Obsah:

Dobrý den pane veliteli Valico.Vy jste mi ale neodpověděl na moji připomínku ohledně parkování např.u Viethausu,vždyť se tento neřešený problém táhne léta.Parkování před soudem také neřešeno,dodávka vesele parkovala přes svátky a na dnešek do rána znovu.Já vás tedy z horlivosti určitě nenařknu.Jízdy na kolech na pěších zónách a nádraží take nezodpovězeno a neřešeno.Jana V.


Zpracováno:

Předáno k vyjádření panu Bc. Valicovi, veliteli Městské policie Náchod.


Vyjádření:
26.04.2022

 

Dobrý den paní Jano,

myslím si, že jsem Vám odpověděl. Jedná se o věc názoru. Váš názor je, že to neřešíme. Můj názor je, že to řešíme. Máte-li zájem rád Vás na služebně přivítám, seznámím Vás s naší prací, doložím Vám kolik a co vše děláme. Doufám, že za toto pozvání nebudu opět osočen jako v minulosti.

 

S pozdravem

Bc. Petr Valica

velitel Městské policie Náchod

 

20.5.2022

Děkuji za nic neříkající odpověď na parkování u Viethausu,dodávka už neparkuje před okr.soudem.Nevím jestli to je vaše zásluha a nebo už řidič našel to vsprávné místo k parkování.Dále,cyklisté si stále jezdí jak chtějí,Kamenice,nádraží.Stále jsem se nedozvěděla jak je dokážete identifikovat.A s vaší prací se každý může seznámit kdo se pohybuje po městě,tam je nejlépe vidět vaši aktivitu.