Dnes
Teplota: 2.6 °C

15.05.2023   Bílá Růže

Zasláno: 15.05.2023
Zveřejněno: 15.05.2023

Obsah:

Minulý týden tj.týden 19 každý den přijíždím na parkoviště a obsluha nikde.Prosím o sdělení jak proběhly kontroly a jak jste řešílí nedostatky na míst,když není s kým.A další připomínka ke stavu povrchu.Četla jsem upozornění že se bude parkoviště přes víkend upravovat.Běžte se někdo kompetentní podí vat co je všude kaluží.To nikdo práci nepřevzal?Takhle je to zde neustále,kolik už město nasypalo do tohoto plácku peněz,i v době kdy nebyl majetkem města a k čemu to je.Prosíme o zveřejnění kolik už město do parkoviště celkem investovalo.Vydrová J.


Zpracováno:

Předáno k vyjádření Ing. Zuzaně Součkové, vedoucí odboru správy majetku.


Vyjádření:
16.05.2023
Dobrý den,

děkujeme za upozornění. Obsluha parkoviště byla kontrolována v pátek v odpoledních hodinách. Obsluha byla na místě a vše probíhalo v pořádku, parkoviště bylo zcela plné. Dále obsluha byla upozorněna na dodržování pracovní doby. Za mé kontroly nebylo co vytknout. Následně další týden proběhne opět namátková kontrola.

Parkoviště bylo prošetřeno pracovníkem z odboru správy majetku. Poté byla sjednána oprava v kritických částech, tak aby nedocházelo k poškození aut při parkování.  Oprava byla provedena firmou Dudek zemní práce za 33 000 Kč bez DPH.

Hezký den
Zuzana Součková

vedoucí odboru správy majetku