Dnes
Teplota: 6.8 °C

Pondělí, 28.12.2020Budova školního pozemku ZŠ Komenského v Náchodě prošla opravou

Budova školního pozemku ZŠ Komenského v Náchodě prošla opravou


Zaslouženého vylepšení se dočkala budova a interiér na školním pozemku ZŠ Komenského v ulici Českoskalické. Od poloviny října do konce listopadu byla provedena oprava plynového topení včetně výměny kotle a otopné soustavy v 2. nadzemním podlaží, nechyběla úprava kouřovodů. Práce prováděl pan Miloš Diviš z Nízké Srbské.

Souběžně probíhaly stavební úpravy, dodávka a montáž oken včetně parapetů a zednického začištění, úprava vodoinstalace s novými zařizovacími předměty, úprava elektroinstalace a nová podlahová krytina, které v těchto prostorech prováděl pan Luboš Kalousek z Náchoda.

Všechny práce za bezmála 615 tisíc Kč byly dokončeny před vánočními svátky, jak se přesvědčili místostarostové Jan Čtvrtečka, Pavla Maršíková a František Majer. Do nově upravených prostor teď zbývá nastěhovat vybavení k výuce přírodopisu, environmentální výchovy a pracovních činností a budou připraveny na návrat žáků ZŠ Komenského do školních lavic.


Budova školního pozemku ZŠ Komenského v Náchodě prošla opravou Budova školního pozemku ZŠ Komenského v Náchodě prošla opravou

Budova školního pozemku ZŠ Komenského v Náchodě prošla opravou Budova školního pozemku ZŠ Komenského v Náchodě prošla opravou

Další v galerii 5

Další zprávy /