Dnes
Teplota: 5.0 °C

Pondělí, 08.11.2021REVOLUTION TRAIN dnes v Náchodě

REVOLUTION TRAIN dnes v Náchodě


Do Náchoda dnes zavítal REVOLUTION TRAIN a přivezl ojedinělou protidrogovou prevenci pro žáky nejen náchodských škol (během dne program navštíví 350 žáků), ale v odpoledních hodinách je program k dispozici i pro širokou veřejnost. Již ráno si mohli na vlastní kůži vyzkoušet tento zážitek také zástupci vedení města Náchoda - starosta Jan Birke, místostarostové Pavla Maršíková a František Majer, vedoucí odboru školství MěÚ Náchod Iveta Lukešová nebo velitel Městské policie Náchod Petr Valica.

V obrněných vagónech vlaku s čtyřmi kinosály a osmi interaktivními místnostmi, který stojí po celý den na náchodském vlakovém nádraží, se mohou návštěvníci prostřednictvím zapojení smyslů inspirovat především k pozitivnímu životu. Program představuje mechanismy, kterými drogová závislost vzniká až do konečných důsledků a díky reálnému příběhu, emotivním situacím a interaktivnímu přístupu rozhodně zaujme a dá prostor k přemýšlení nad nebezpečím drog.

Rozhodně neváhejte a pokud můžete, využijte tuto mimořádnou příležitost se svými dětmi odpoledne v čase 15:30-18:00 hodin. Vstup je díky finanční podpoře města Náchoda ZDARMA.

Další podrobnosti o tomto preventivním projektu najdete na www.revolutiontrain.cz.

 

 


REVOLUTION TRAIN dnes v Náchodě REVOLUTION TRAIN dnes v Náchodě

REVOLUTION TRAIN dnes v Náchodě REVOLUTION TRAIN dnes v Náchodě

Další v galerii 11

Další zprávy /