Dnes
Teplota: 20.7 °C

Středa, 22.03.2017Situace na Základní škole T. G. Masaryka v Náchodě

Situace na Základní škole T. G. Masaryka v Náchodě


Veřejnost i členové městského zastupitelstva v Náchodě byli informováni o skutečnosti, že ředitel Základní školy T. G. Masaryka (Náchod, Bartoňova 1005) Mgr. Roman Odvářka rezignoval k 31. 3. 2017 na funkci ředitele školy.

Tato rezignace byla doručena zřizovateli školy, kterým je město Náchod. K 31. 3. 2017 rezignovala na funkci zástupkyně ředitele této školy Mgr. Jana Žaludová. Tuto rezignaci obdržel ředitel školy Mgr. Roman Odvářka. Po dohodě s vedením města Náchoda, zejména s ohledem na zájem zachování standardního chodu školy do zahájení hlavních letních prázdnin a klidného předání školy novému vedení, posunul Mgr. Roman Odvářka svoji rezignaci k datu 30. 6. 2017. S tímto postupem vyslovila městská rada souhlas. Posunutí rezignace se týká rovněž zástupkyně ředitele školy Mgr. Jany Žaludové. Na dobu do 30. 6. 2017 jmenoval Mgr. Roman Odvářka svojí zástupkyní Mgr. Janu Žaludovou. V současnosti probíhá konkurzní řízení, ze kterého by měl vzejít nový ředitel Základní školy T. G. Masaryka. Nástup nového ředitele školy do funkce je stanoven k datu 1. 7. 2017.

Posunutí data rezignace stávajícího vedení ZŠ T. G. Masaryka k datu 30. 6. 2017 zajistí plynulou kontinuitu chodu školy k termínu 1. 7. 2017, kdy se funkce ujme nový ředitel školy vzešlý z konkurzního řízení. V jeho kompetenci pak bude jmenování nového zástupce ředitele školy.


ZŠ T. G. Masaryka ZŠ T. G. Masaryka

Další zprávy /