Dnes
Teplota: 1.6 °C

Pondělí, 01.05.2017Průtah Náchodem má za sebou první měsíc oprav

Průtah Náchodem má za sebou první měsíc oprav


Uplynul měsíc od zahájení stavebních prací na opravě průtahu Náchodem a už dnes stavbaři přes veškerá úskalí, která stavbu provázejí, dohnali téměř desetidenní skluz v začátku oprav.

I nadále probíhají souběžně stavební práce na úseku od okružní křižovatky „Slávie" na výjezd z města směrem na Hradec Králové a na úseku v Bělovsi u firmy Ametek.

Ze zmíněných úskalí se stavbaři museli vypořádat především s havarijním stavem teplovodu a v posledních dnech i s velkou nepřízní počasí. „Přesto práce plynule pokračují a vše probíhá dle předem stanoveného harmonogramu," potvrdil stavbyvedoucí Karel Kuter.

V minulém týdnu probíhaly v úseku ve Starém Městě přípravy jednotlivých vrstev komunikace na cementovou zálivku po provedených opravách sítí, vybourání chodníků a výměny vpustí. V kratším úseku v Bělovsi už se chýlí ke konci oprava jedné poloviny vozovky, kde je již položen asfalt a od středy 3. května dojde k převedení dopravy na dokončenou pravou stranu komunikace. Stavební práce v tomto úseku tedy budou pokračovat na levé straně komunikace (ve směru do Polska) a rekonstrukcí přilehlých chodníků.


Průtah Náchodem má za sebou první měsíc oprav Průtah Náchodem má za sebou první měsíc oprav

Průtah Náchodem má za sebou první měsíc oprav Průtah Náchodem má za sebou první měsíc oprav

Další v galerii 5

Další zprávy /