Dnes
Teplota: 4.8 °C

Sobota, 10.06.2017Pohyb nadrozměrného nákladu na sídlišti u nemocnice v Náchodě 13.-15. 6. 2017

Pohyb nadrozměrného nákladu na sídlišti u nemocnice v Náchodě 13.-15. 6. 2017


Upozorňujeme obyvatele a návštěvníky sídliště u nemocnice v Náchodě, že v noci ze 13. na 14. června 2017 bude ulicí Zelenou stěhován nadrozměrný náklad. Přepravce náklad dopraví na sídliště během nočních hodin, náklad zde odstaví a v ranních hodinách začne s jeho vykládkou. Vzhledem k rozměrům soupravy a nákladu je nutné respektovat dopravní značení zakazující zastavení v době uvedené na dodatkových tabulkách, protože je potřeba zajistit velký manévrovací prostor (souprava bude do ulice Zelené couvat). Po dobu vykládání nákladu bude ulice Zelená neprůjezdná a bude zcela uzavřena. Stejná situace se bude opakovat i druhý den (v noci ze 14. na 15. června 2017), kdy bude přivezena druhá část nadrozměrného nákladu.

Pohyb nadrozměrného nákladu související s technickými úpravami v distribuční soustavě tepla prováděnými společností innogy Energo s.r.o., Teplárna Náchod, zkomplikuje po dva dny život obyvatelům sídliště. Dopravní opatření se bude týkat především omezení parkování po dobu pohybu nadrozměrného nákladu v prostoru sídliště.

Městská policie Náchod proto žádá o respektování a dodržení přechodné úpravy provozu na místní komunikaci v Zelené ulici. Dopravní značky upozorňující na zákaz zastavení byly rozmístěny v předstihu již 5. 6. 2017. Vozidla řidičů, kteří nebudou respektovat dopravní značení, budou muset být odtažena (a to i v průběhu noci)!

Omlouváme se všem za komplikace a děkujeme za pochopení a pomoc při koordinaci přepravy tohoto nadrozměrného nákladu!


Pohyb nadrozměrného nákladu na sídlišti u nemocnice Pohyb nadrozměrného nákladu na sídlišti u nemocnice

Pohyb nadrozměrného nákladu na sídlišti u nemocnice Pohyb nadrozměrného nákladu na sídlišti u nemocnice

Další v galerii 5

Další zprávy /