Dnes
Teplota: 14.9 °C

Středa, 15.11.2017Informace k autobusovým zastávkám

Informace k autobusovým zastávkám


Ve čtvrtek 16. 11. bude otevřen průtah Náchodem. Téměř po dvou letech tak skončí nepříjemné objížďky a uzavírky. Rádi bych poděkovali všem, kteří byli trpěliví a snášeli tyto dopravní komplikace, které jsou prostě součástí oprav velkých komunikací. Můžeme se těšit na kvalitní a průjezdnou silnici, nové cyklostezky, chodníky, veřejné osvětlení, zábradlí, opěrnou zeď nebo třeba zastávky MHD.

S tím souvisí také změna provozu autobusové dopravy, proto přikládáme důležitou informaci z Krajského úřadu královéhradeckého kraje, oddělení dopravní obslužnosti.

Do 12:00 hod. budou autobusy zastavovat na místě náhradní autobusové zastávky (u staré pošty/naproti řeznictví Vítek v ulici Českoskalická) a od 12:00 hod. bude již převedeno na autobusové zastávky na silnici I/33 (E67) ulice Pražská. V opačném směru je již využívána v současné době zastávka „U Mlýna" v ulici Pražské.

 

http://www.kr-kralovehradecky.cz/cz/krajsky-urad/doprava/obsluznost/aktuality/otevreni-prutahu-nachod--zpetny-presun-zastavky-nachod--stare-mesto--rozc--do-puvodni-polohy-107274/


Informace k autobusovým zastávkám Informace k autobusovým zastávkám

Další zprávy /