Dnes
Teplota: 5.7 °C

Pátek, 10.02.2023Autobusové spojení Náchoda a Kudowy-Zdrój nabídne cestujícím další možnosti

Autobusové spojení Náchoda a Kudowy-Zdrój nabídne cestujícím další možnosti


Linka městské hromadné dopravy, která spojuje příhraniční partnerská města Náchod a Kudowa-Zdrój se těší oblibě řadu let (již od roku 2005) a cestující ji rádi v rámci příhraničního styku využívají.

I proto se v tomto týdnu uskutečnilo jednání v sousední Kudowa-Zdrój, kde místostarosta Náchoda ing. Milan Vik a ing. Robert Patzelt - ředitel osobní přepravy společnosti CDS Náchod, s.r.o., která linku provozuje, jednali se starostkou Anetou Potocznou o možnostech zefektivnění a zvýšení kvality služeb pro obyvatele a návštěvníky obou našich měst.

Možností pro vylepšení provozování této autobusové linky se nabízí hned několik, jednou z těch, které veřejnost asi nejvíce přivítá, bude nová zastávka v Kudowa-Zdrój „U tržnice". Její umístění bude  na městské komunikaci za tržnicí, konkrétní místo bude upřesněno s ohledem na možnost otáčení autobusů a týkalo by se spojení s odjezdem z Náchoda v  8:30, 10:30 a 12:30 hod.

Ve spolupráci s Královéhradeckým krajem bude projednána také možnost zajíždění všech autobusových spojů k vlakovému nádraží v polské Kudově s označením „Dworzec Glowny" a také rozšíření linky Hronov-Kudowa-Zdrój.

O konkrétním termínu uvedení novinek do provozu vás budeme informovat!

 

 


Autobusové spojení Náchoda a Kudowy-Zdrój nabídne cestujícím další možnosti Autobusové spojení Náchoda a Kudowy-Zdrój nabídne cestujícím další možnosti

linka 382 Náchod-Kudowa-Zdrój linka 382 Náchod-Kudowa-Zdrój

Další zprávy /