Dnes
Teplota: 5.0 °C

Středa, 25.07.2018PANTA RHEI ~ Když Klučanka přihlíží…

PANTA RHEI ~ Když Klučanka přihlíží…


Jak čas plyne, panta rhei, tak věříme, že bude Klučanka 31. srpna ve 20 hodin se zvídavostí přihlížet všemu tomu, co se na zemi i na nebi bude ten večer odehrávat. Skladby šité na míru celé výpravné dramaturgii zahraje Police Symphony Orchestra se svými zpěváky a tanečníky. Sólisté Baletu Národního divadla, v čele s primabalerínou Alinou Nanu, zkrášlí celý epický děj v choreografii Veaceslava Burlaca. Spolu s moderním i klasickým baletem spatříte také fascinující prvky nového cirkusu, zazní hlas Jana Sklenáře a pod rukama Michala Gombříka se rozezní i cimbál.

Ten večer vám budeme vyprávět hned několik příběhů. Bude to příběh všech účinkujících i vás diváků. Příběhy nás všech, které jsou v různých okamžicích našich životů zcela identické, ale díky plynoucímu času zároveň naprosto rozdílné. Budou to i historické příběhy a milníky, jimž Klučanka po staletí přihlížela a 31. srpna bude zas. Nahlédneme do všedních příběhů štěstí, naděje, ale i utrpení a zklamání, jež se mnohdy odehrávají na pozadí nevšední doby. Minulost je nesmrtelná a jen současnost nám všem dává šanci činit činy nesmrtelnými. Je jen na nás, jak se zapíšeme do dějin a jaké příběhy se rozhodneme psát. Panta rhei, vše plyne, vše je pohyblivé - a pohyb je znamení života! Buďte společně s námi svědky živoucího příběhu při údolí Klučanky!

Díky tomuto večeru také tradičně pomůžeme Nadačnímu fondu Hospital Broumov. Rádi bychom letos vybavili celé oddělení Lůžka následné péče čističkami vzduchu a budeme nesmírně rádi, pokud nám s tím pomůžete! Aby se svěží vzduch dostal naprosto ke všem pacientům tohoto oddělení, výtěžek z benefičního večera by si vyžádal výtěžek v hodnotě necelých 390 000 Kč, tedy 9 čističek vzduchu. Lehkou matematikou zjistíme, že není zcela nereálné tuto částku vybrat spojí-li se dohromady zhruba 4000 lidí, z nichž každý přispěje necelou stokorunou. Co říkáte? ...Pojďme osvěžit vzduch pro život těm, kteří se potřebují zhluboka nadechnout!

 

Více o logistice: http://www.policesymphonyorchestra.cz/benefice-2018


PANTA RHEI ~ Když Klučanka přihlíží… PANTA RHEI ~ Když Klučanka přihlíží…

PANTA RHEI ~ Když Klučanka přihlíží… PANTA RHEI ~ Když Klučanka přihlíží…

Další zprávy /