Dnes
Teplota: 6.7 °C

Pondělí, 29.05.2017„Malí angličtináři„ z Výukového centra Helen Doron v Náchodě získali uznávané certifikáty

„Malí angličtináři„ z Výukového centra Helen Doron v Náchodě získali uznávané certifikáty


V obřadní síni náchodské radnice dnes odpoledne obdržely děti z náchodského centra Helen Doron certifikáty o úspěšném absolvování mezinárodně uznávaných zkoušek angličtiny Cambridge.

Tuto slavnostní chvíli se nenechali ujít rodiče, příbuzní a v neposlední řadě lektorky, které děti na zkoušky pečlivě připravovaly. Certifikáty úspěšným studentům předali: místostarosta Jan Čtvrtečka, pan Marek Halfar, který je „otcem" Angličtiny Helen Doron v České republice a do Náchoda vážil cestu se svou paní až z daleké Opavy, a paní Martina Pohanková, ředitelka výukového centra Helen Doron v Náchodě. Celkem 13 dětí skládalo zkoušky 25. března 2017 v Náchodě, z toho 11 dětí skládalo první zkoušku „Starters", dva chlapci přišli skládat již druhý stupeň „Movers". Zkouška se skládá ze tří částí. Nejprve čeká děti poslechový test, následovaný psaním a čtením a završuje to zkouška ústní. Tato jediná část se hodnotí na místě zkoušejícím, zbytek práce se zasílá do Cambridge k vyhodnocení. Z každé části může student získat 5 erbů, celkem tedy maximálně 15 erbů. Všechny děti se na zkoušku od podzimu svědomitě připravovaly během svých hodin angličtiny či doma. A výsledek jejich píle a ctižádosti se dostavil z Cambridge v podobě získaných certifikátů, kdy všechny děti dosáhly vynikajících výsledků a mají se s čím pochlubit.
V úrovni STARTERS obdrželi certifikáty: Daniela Kozáková Marie Hůlková Anna Horáková Julie Pácaltová Nela Bořková Antonín Kubeček Štěpán Marek Martin Volný Marek Seibrt Tomáš Podškubka Kristýna Veverková
V úrovni MOVERS obdrželi certifikáty: Michal Kamaryt Michal Večeře
Všem dětem blahopřejeme k získání tohoto prestižního a uznávaného ocenění a přejeme, aby je angličtina i nadále bavila a tento úspěch byl pro ně motivací k dalšímu rozvoji. Rodičům a všem lektorkám patří velké poděkování za mimořádný přístup a podporu dětí ve studiu angličtiny. Za rok se těšíme na shledanou s dalšími úspěšnými absolventy zkoušek!


„Malí angličtináři„ z Výukového centra Helen Doron v Náchodě získali uznávané certifikáty „Malí angličtináři„ z Výukového centra Helen Doron v Náchodě získali uznávané certifikáty

Další zprávy /