Dnes
Teplota: 8.2 °C

Středa, 26.06.2019Zaměstnanci náchodské radnice se zúčastnili projektu Do práce na kole

Zaměstnanci náchodské radnice se zúčastnili projektu Do práce na kole


V měsíci květnu se každým rokem tisíce pracujících připojují, ať už jako jednotlivci nebo skupiny, k projektu „Do práce na kole". Smyslem této akce je po dobu jednoho měsíce absolvovat cestu do zaměstnání jiným způsobem než autem či hromadnou dopravou. Účastníci do práce chodili pěšky, běhali, jezdili na kole, koloběžce či in-linech a své výkony zaznamenávali. Po sečtení všech zdolaných kilometrů byly výkony každého účastníka vyhodnoceny. Za náš úřad se účastnilo celkem 18 jednotlivců, kteří se rozdělili do 5 týmů, a tím vytvořili nejpočetnější skupinu za přihlášenou organizaci. Díky svým výborným výsledkům obsadilo hned několik z nich místa v první desítce z celkově přihlášených za společnou organizaci pod hlavičkou Nového Města nad Metují, které je pořadatelským městem.

Jako odměna za skvělé výkony a reprezentaci úřadu byl pro sportovce uspořádán v pátek 21. června 2019 společný cyklovýlet v délce 25 km po okolí Náchoda.


Zaměstnanci náchodské radnice se zúčastnili projektu Do práce na kole Zaměstnanci náchodské radnice se zúčastnili projektu Do práce na kole

Další zprávy /