Dnes
Teplota: 4.4 °C

Čtvrtek, 29.07.2021Rozkvetlý Náchod – pořád soutěžíme!

Rozkvetlý Náchod – pořád soutěžíme!


Vaše okna nebo balkony stále ještě zdobí květináče a truhlíky plné květin? Připomínáme, že i letos máte do 15. září možnost přihlásit se do soutěže o nejhezčí rozkvetlé místo v Náchodě.

 

Stručná rekapitulace pravidel soutěže:

Soutěž je vyhlášena v kategoriích bytový dům, rodinný dům a celková úprava. Pořadatel si vyhrazuje možnost případného udělení zvláštní ceny.

Každý, kdo se bude chtít zúčastnit soutěže zašle mailem na adresu a.brandejsova@mestonachod.cz nebo doručí na Městský úřad Náchod, odbor životního prostředí do 15. září 2021 jednu až dvě fotografie rozkvetlého místa.

Společně s fotografií je nutné uvést čitelně své jméno, adresu bydliště, adresu místa, kde je možné květinovou výzdobu zhlédnout a kategorii, ve které se soutěže účastní.

Místo, kde se květinová výzdoba nachází musí být v Náchodě (všechna katastrální území města).

Vyhodnocení soutěže provedou členové komise pro životní prostředí v říjnu t.r., přičemž vítězové všech kategorií budou odměněni.

 

Mnozí z vás dokázali vyzdobit své balkony, okna, zahrady krásnými květinami. Pro inspiraci představujeme několik fotografií, které ukazují, jak ozdobili byty a domy někteří z občanů Náchoda. Snaha o zkrášlení prostředí může být oceněna. Vyzýváme nejen majitele vyfotografovaných míst, ale i všechny ostatní občany města, kteří mají pocit, že mají krásnou květinovou výzdobu, aby se do soutěže přihlásili.

 

 


Rozkvetlý Náchod – pořád soutěžíme! Rozkvetlý Náchod – pořád soutěžíme!

Rozkvetlý Náchod – pořád soutěžíme! Rozkvetlý Náchod – pořád soutěžíme!

Další v galerii 4

Další zprávy /