Dnes
Teplota: 8.1 °C

Čtvrtek, 12.05.2022Atletika -2. kolo KP družstev ml.žactva

Atletika -2. kolo KP družstev ml.žactva


Ve středu 11.5.2022 se uskutečnilo 2. kolo KP družstev mladšího žactva roč.2009 a mladších v atletice = Městský atletický stadion Pardubice.Z tréninkové skupiny Jiřího Vondřejce odcestovalo sedm atletů pomoci družstvům chlapců i dívek Hvězdy Pardubice,za který závodíme.Všem se dařilo nad očekávání .Především musíme vyzdvihnout Nelu Wittvarovou,která zvítězila ve všech třech disciplínách: na 60m =8,77sec /v rozběhu 8,72sec./ve skoku dalekém = 449cm na 150m = 21,43sec.

Obě družstva chlapců i dívek skončila na výborném 2. místě.Celkové výsledky jsou na www:atletika.czPS: V příloze zasíláme fotku z těchto závodů:Zleva  jsou děvčata Simona Kolářová,Denisa Hrnčířová,Adéla Štěpánková,Nikol Vítková a Nela Wittvarová.Stojící zleva je Jan Bernard,Ivo Vacek s trenérem Jiřím Vondřejcem.
JV


Zleva  jsou děvčata Simona Kolářová,Denisa Hrnčířová,Adéla Štěpánková,Nikol Vítková a Nela Wittvarová. Stojící zleva je Jan Bernard,Ivo Vacek s trenérem Jiřím Vondřejcem. Zleva  jsou děvčata Simona Kolářová,Denisa Hrnčířová,Adéla Štěpánková,Nikol Vítková a Nela Wittvarová. Stojící zleva je Jan Bernard,Ivo Vacek s trenérem Jiřím Vondřejcem.

Další zprávy /