Dnes
Teplota: 15.2 °C

Úterý, 21.03.2017I vy můžete přispět ke zlepšení života v Náchodě

I vy můžete přispět ke zlepšení života v Náchodě


Jak jsme vás již informovali, v Náchodě probíhá plánování sociálních služeb. Hlavním naším cílem je zlepšit kvalitu života obyvatel Náchoda.

Snad každý z vás se setkal se situací, kterou člověk nemůže zvládnout vlastními silami a potřebuje pomoc. Někdy pomůže blízké okolí, ale co když taková pomoc nestačí a je třeba vyhledat odborníky? Je na koho se v našem městě obrátit? A jak jste na tom Vy, kteří pečujete o zdravotně postižené děti a dospívající? Je pomoc, kterou potřebujete dostačující? Chybí v Náchodě nějaké služby? Jste s nimi spokojeni? Jistě Vás trápí mnoho bariér a otázek, které při velmi náročné péči řešíte. Budeme proto rádi, když se o své názory, nápady i připomínky podělíte, a to na setkání 19. 4. od 15 hodin. Mnozí z vás se také potýkají s problémy při péči o své blízké seniory. Také i Vás může trápit mnohé. Možná se domníváte, že je situace neřešitelná. Nebo „jen" nevíte, koho o pomoc požádat. Pokud to bude, při vaší vytíženosti možné, přijďte na setkání 26. 4. od 15 hodin.

S radostí vás přivítáme ke kávě či čaji. Vyslechneme vaše názory a připomínky. Významně tím přispějete k nastavení pomoci, podpory a péče, kterou naše město lidem v nepříznivých situacích nabídne.

Předem děkujeme těm, kteří se našeho setkání zúčastní. Těšíme se na viděnou.

Kateřina Tylšová, koordinátor plánování sociálních služeb
* pokud budete mít dotazy či budete chtít potvrdit svou účast, prosím, pište na k.tylsova@mestonachod.cz, nebo volejte 770127512. Děkuji Vám.


Vaše účast nám všem pomůže! Aneb bez Vás to nepůjde ...

První setkání bude zaměřené na potřeby zdravotně postižených dětí a dospívajících. Uskuteční se ve středu 19. 4. 2017 od 15.00 hodin ve velké zasedací místnosti č. dv. 5, 1. patro MěÚ Náchod, Masarykovo náměstí 40.

Druhé setkání bude určené pro skupinu seniorů a osob pečujících o seniory. Uskuteční se ve středu 26. 4. 2017 od 15.00 hodin ve velké zasedací místnosti č. dv. 5, 1. patro MěÚ Náchod, Masarykovo náměstí 40.


Loga Loga

Další zprávy /