Dnes
Teplota: 3.8 °C

Úterý, 20.06.2017Stadion Hamra otevře své brány za účasti olympioniků - 23. 6. 2017

Stadion Hamra otevře své brány za účasti olympioniků - 23. 6. 2017


Slavnostní otevření nově zrekonstruovaného sportovního areálu "Hamra", který se dočkal po téměř padesáti letech kompletní opravy, se uskuteční již tento pátek 23. června 2017 v 8:45 hodin.

Součástí slavnostního zahájení provozu sportovního stadionu, bude 1. ročník atletické olympiády pro žáky základních škol náchodského okresu, kterou pořádá Kulturní a sportovní nadace města Náchoda a město Náchod.

Tento den bude patřit především sportovcům a proto jsme rádi, že nebudou chybět ani ti nejlepší - olympionici. Svou návštěvou nás poctí:

Květa Pecková (Jeriová), zástupkyně Českého olympijského výboru, předsedkyně Českého klubu fair play, bývalá československá reprezentantka v běhu na lyžích a trojnásobná olympijská medailistka z let 1980 a 1984

Eva Samková, snowboardistka, olympijská vítězka ze Zimních olympijských her 2014 v Soči Josef Dostál, rychlostní kanoista, bronzový medailista z Letních olympijských her 2012 v Londýně na čtyřkajaku, stříbrná a bronzová medaile z OH v Riu 2016   Přijďte společně s námi oslavit tento významný den v náchodských sportovních dějinách! Jste srdečně zváni!   


Stadion Hamra Stadion Hamra

Plakát - otevření Plakát - otevření

Další v galerii 4

Další zprávy /