Dnes
Teplota: 17.6 °C

Čtvrtek, 12.10.2017Známe výherce cestovatelské hry Toulavý baťoh

Známe výherce cestovatelské hry Toulavý baťoh


Celou letní sezonu se mohli návštěvníci regionu již počtvrté zúčastnit cestovatelské hry Toulavého baťohu a získat tak jednu z 10 atraktivních cen. A o co se tedy letos soutěžilo a kdo si výhry odnesl? 

Hlavní cenou byl víkend na broumovské farmě Wenet pro dvě osoby, kterou získala soutěžící Iva Radoňová. Druhá a třetí cena, kterou si domů odnesli Simon Roško a Lukáš Kotronias, zahrnovala víkendový pobyt ve všesportovním areálu v Havlovicích pro celou rodinu včetně permanentky. Čtvrtou cenu v podobě pobytu se zdravou snídani z lokálních surovin v penzionu Bor si s celou rodinou užije Adam Roško. Díky páté ceně se Vojtěch Kettner s rodinou svezou na koních v areálu Green Walley Stárkov. Zbylých pět cen, které zahrnovaly permanentky do již zmíněného všesportovního areálu v Havlovicích, udělaly radost Lence Kovaříkové, Ludmile Holé, Kristýně Kyselové, Nikole Křivkové a Jitce Kočí.

„Do soutěže se mohl zapojit každý, kdo si v jakémkoliv informačním centru vyzvednul ilustrovanou mapu, sesbíral při své cestě po Kladském pomezí 5 samolepek a nechal se zaregistrovat do slosování. Samolepky se mohly sbírat až do 26. září. Výherci pak byli vylosováni 2. října,": shrnula průběh soutěže Lenka Lembejová z destinační společnosti Branka, o.p.s., která soutěž pro návštěvníky regionu pořádala. „Letos bylo celkem slosováno 231 soutěžících, což je 20 % nárůst oproti loňskému roku," s radostí dodává.

Všem výhercům velice gratulujeme. V příštím roce vypukne již pátý ročník této soutěže opět s dalšími hodnotnými cenami. Tímto bychom chtěli poděkovat všem zúčastněným, a především našim partnerům za ceny darované do soutěže. Sledujte naše stránky www.toulavybatoh.cz, kam budeme průběžně vkládat aktuality.


Známe výherce cestovatelské hry Toulavý baťoh Známe výherce cestovatelské hry Toulavý baťoh

Známe výherce cestovatelské hry Toulavý baťoh Známe výherce cestovatelské hry Toulavý baťoh

Další zprávy /