Dnes
Teplota: 8.4 °C

Pondělí, 21.05.2018Náchod má novou mobilní aplikaci

Náchod má novou mobilní aplikaci


Město Náchod díky svému členství ve Sdružení lázeňských měst disponuje od května novou mobilní aplikací. Jejím smyslem je poskytnout jednoduchou formou přehled důležitých informací o lázeňských městech pro návštěvníky. Lidé se tak dozvědí všeobecné informace o místě a jeho historii, mohou se inspirovat tipy na výlety nebo kam vyrazit ve volném čase včetně nejrůznějších akcí.

Tato aplikace je zdarma ke stažení v GooglePlay a AppStore. Věříme, že turisté a návštěvníci našeho města tento nový moderní prvek zcela jistě ocení při plánování svých výletů a zastavení v Náchodě i okolí.

Místostarosta ing. Jan Čtvrtečka k tomu uvádí: „Aplikaci používám již více než týden a jsem velmi potěšen její přehledností, jednoduchostí a funkčností. Informace o dění nejen v našem městě jsou rychle dostupné a aplikace bude do budoucna zcela jistě zdokonalována a pravidelně aktualizována. O nové informace se starají pracovníci našeho infocentra, což přispívá k jejímu velmi dobrému fungování. Není přínosem jen pro turisty, ale i samotné Náchoďáky."

 


Nová mobilní aplikace nejen pro turisty Nová mobilní aplikace nejen pro turisty

Náchod má novou mobilní aplikaci Náchod má novou mobilní aplikaci

Další v galerii 3

Další zprávy /