Dnes
Teplota: 8.9 °C

Čtvrtek, 08.11.2018Mistrovské soutěže judo 2018

Mistrovské soutěže judo 2018


Honza Homolka převzal v sobotu 3.11.2018 v průběhu MISTROVSTVÍ ČR DOROSTENCŮ v Brně z rukou Sportovního ředitele Českého svazu juda cenu FAIR PLAY za upozornění rozhodčího na nasazenou páku soupeře. Pro Honzu to znamenalo vyřazení z bojů na turnaji na který se celý rok poctivě připravoval a konečné 7.místo. Pro nás všechny je ale vítězem HONZA a s ním i celý náchodský klub juda. Pocit, že nevychováváme jenom skvělé judisty, ale i skvělé lidi, je právě to, proč to děláme. Nám trenérům a funkcionářům to dává novou chuť do práce a také náš malý potěr získal v Honzovi velký vzor.

     Velká gratulace za umístění na MISTROVSTVÍ ČR DOROSTENCŮ 2018 patří také Kristýně Vondřejcové, která i přes nepříjemné zranění kolene vybojovala skvělé 3.místo. Všichni doufáme, že Kristýna bude brzo v pořádku a přejeme brzké uzdravení.

       To nejlepší jsem si nechal na konec. Klára Krátká zažívá zatím nejúspěšnější rok svoji žákovské judistické kariéry. V průběhu roku 2018 se ji podařilo získat celkem 11 zlatých a 2 stříbrné medaile z turnajů jako je maďarská Budapešť, německý Spemberg, polská Bochnia a celého seriálu Českého poháru. Za celý rok Klára prohrála pouze dva zápasy. Svoje úspěšné tažení korunovala 20.10.2018 v Ostravě na Přeboru České republiky mladších žáků a žákyň.

     Svoji kategorii Klára zcela ovládla a svoje soupeřky prakticky nepustila do techniky. Na cestě k vítězství jí čekalo celkem pět zápasů. Klárka dokázala všechny své soupeřky porazit do jedné minuty na IPON. Vynikající výkon a pro Náchod velký milník. První zlatá medaile z Mistrovské soutěže pro klub s pouhou pětiletou historií. Velká gratulace a poděkování všem náchodským a hradeckým trenérům, kteří se na jí výchově podílejí.


SKP Judo Náchod z.s.


Mistrovské soutěže judo 2018 Mistrovské soutěže judo 2018

Mistrovské soutěže judo 2018 Mistrovské soutěže judo 2018

Další v galerii 3

Další zprávy /