Dnes
Teplota: 19.5 °C

Čtvrtek, 23.05.2019Úžasné výkony komorních smyčcových uskupení ZUŠ Náchod v celostátním kole soutěže MŠMT!

Úžasné výkony komorních smyčcových uskupení ZUŠ Náchod v celostátním kole soutěže MŠMT!


Ve dnech 17.-19.5.2019 se v Jindřichově Hradci uskutečnilo celostátní kolo soutěže MŠMT v komorní hře s převahou smyčcových nástrojů.

Fakt, že z jedné ZUŠ se tohoto celostátního klání účastní 4 uskupení, je sám o sobě nevídaný a už to je vlastně velkým úspěchem. Naši žáci i zde patřili mezi ty absolutně nejlepší, což dokládají tři první místa a zároveň vítězství v kategorii, jedno druhé místo, několik zvláštních cen i titul pro absolutního vítěze.
1. místo, vítěz kategorie a absolutní vítěz - Kvarteto ZUŠ Náchod (Karolína Janková, Vojtěch Mrověc, Viktor Tomek, Šárka Tomková)
1. místo a vítěz kategorie - Kvinteto ZUŠ Náchod (Tadeáš Knapp, Markéta Macháňová, Richard Müller, Daniel Plavec, Ondřej Veverka)
1. místo a vítěz kategorie - Smyčcové trio (Vilém Jirsa, Kateřina Šmejdová, Michaela Šmejdová)
2. místo - Smyčcové okteto (Anna Lichá, Barbora Jirsová, Anna Pellyová, Adéla Rufferová, Rosa Carlino, Lucie Lichá, Karolína Soukupová, Michal Štěpán) 
Zvláštní cena poroty pro Daniela Plavce - mimořádný interpretační výkon - Kvinteto ZUŠ Náchod
Zvláštní cena poroty pro Karolínu Jankovou a Viktora Tomka - mimořádný interpretační výkon - Kvarteto ZUŠ Náchod
Zvláštní cena poroty za mimořádné pedagogické výsledky Lukáš Janko
Zvláštní cena poroty Kvintetu a Kvartetu ZUŠ Náchod
Všem žáků gratulujeme ke skvělým výkonům a neméně krásným výsledkům a děkujeme za perfektní reprezentaci. Poděkování za výborně odvedenou práci, která mnohokrát přesahovala hranice pracovní doby, patří všem pedagogům, jenž žáky na soutěž připravovali: Lukáš Janko, Michaela Michalová, Ladislav Michal, Olena Ivanenko a Oksana Ciporenko.


Úžasné výkony komorních smyčcových uskupení ZUŠ Náchod v celostátním kole soutěže MŠMT! Úžasné výkony komorních smyčcových uskupení ZUŠ Náchod v celostátním kole soutěže MŠMT!

Úžasné výkony komorních smyčcových uskupení ZUŠ Náchod v celostátním kole soutěže MŠMT! Úžasné výkony komorních smyčcových uskupení ZUŠ Náchod v celostátním kole soutěže MŠMT!

Další v galerii 5

Další zprávy /