Dnes
Teplota: 17.2 °C

Pondělí, 12.06.2017Toulavý baťoh představuje lákavé ceny pro letošní sezonu

Toulavý baťoh představuje lákavé ceny pro letošní sezonu


Již čtvrtou sezonu nás na našich výletech doprovází oblíbený Toulavý baťoh, jehož nabídka je zaměřená především na rodiny s dětmi a zábavné poznávání našeho krásného regionu i polské strany. Přitom se návštěvníci mohou zapojit i do cestovatelské hry a vyhrát jednu z hodnotných deseti cen.

Letošní inovovaná ilustrovaná mapa Kladského pomezí a Hrabství Kladského opět slouží jako podklad pro cestovatelskou hru a k dostání je v každém informačním centru v regionu.  Na zadní straně mapy vám inspirací bude celá řada tipů na okolní atraktivity. A jak se zapojit do soutěže? Pravidla jsou jednoduchá, cílem je sbírat samolepky, které návštěvníci dostanou na výdejních místech vyznačených v seznamu na mapě (místa ve stejném městě vydávají stejnou samolepku). Při předložení mapy s pěti různými samolepkami získáte létající frisbee nebo poznámkový blok s Toulavým baťohem. Všichni, kteří se ve výdejním místě prokáží mapou s pěti nasbíranými samolepkami a poskytnou svůj kontakt (e-mail), budou na konci sezony slosováni o 10 hodnotných cen.

Hlavní cenou je víkend na broumovské farmě Wenet pro dvě osoby. „Pokud máte rádi přírodu a zvířátka, tak se vám u nás bude určitě líbit. Na farmě si užijete víkend mezi nejen hospodářskými, ale i exotickými zvířaty jako jsou velbloudi, lamy, papoušci nebo třeba dikobraz. Těšíme se na vás," láká soutěžící jeden z majitelů farmy Wenet Martin Netík.

Pokud vyhrajete druhou nebo třetí cenu, získáte víkendový pobyt ve všesportovním areálu v Havlovicích pro celou rodinu. V ceně je také permanentka, která vám umožní vstup do areálu, kde si děti mohou pohrát na dětském hřišti nebo zaskákat si na obří nafukovací trampolíně. Pro všechny jsou pak připraveny koloběžky, in-line brusle, ping pong, tenis, minigolf, fotbal, venkovní šachy, ruské kuželky nebo plážový volejbal.

Díky čtvrté ceně si s celou rodinou vychutnáte zdravou snídani v penzionu Bor vyrobenou výhradně z lokálních surovin a těšit se můžete na tajný výlet po Kladském pomezí. I Kladské pomezí je pro mnohé nejkrásnější z koňského hřbetu, a proto vaši celou rodinu pátá cena vás vyhoupne do sedel koní v areálu Green Walley Stárkov. Zbylé čtyři ceny zahrnují permanentky do zmíněného všesportovního areálu v Havlovicích, kde si nejen vaše děti mohou pěkně protáhnout kostru.

Slosování o tyto ceny proběhne už 2. října. Více informací o soutěži se dozvíte také na webových stránkách www.toulavybatoh.cz, kde mimo tipů na další výlety naleznete například i online hry.

 A kde se s Toulavých baťohem můžete ještě potkat? Už 2. července ve všesportovním areálu v Havlovicích na Dnu s Toulavým baťohem, který se zde uskuteční v rámci soutěže amatérského fotbalu HAPO. „Těšit se mohou nejen na sportovní zážitky, ale také na představení regionálních výrobků," zve na akci Lenka Lembejová, pracovnice destinační společnosti Branka, o.p.s. „V neposlední řadě bych zdůraznila, že akce má již čtyřletou tradici a konala se v místech jako jsou Adršpach, Muzeum papírových modelů a pevnost Josefov," dodává.

Pro více informací sledujte naše webové stránky www.kladskepomezi.cz a www.toulavybatoh.cz.

 

Branka je obecně prospěšná společnost, jejímž cílem je šetrný rozvoj cestovního ruchu. Jejím zakladatelem je Svaz cestovního ruchu Kladské pomezí, který sdružuje více než 40 měst, obcí a soukromých subjektů.

Kladské pomezí je oficiální název turistické oblasti v severovýchodních Čechách při hranici s Polskem, která zaujímá rozlohu bývalého okresu Náchod a částečně zasahuje do okresu Trutnov v oblasti Jestřebích hor.  Název vychází z historie, kdy tudy procházela důležitá obchodní stezka spojující Prahu s polským Kladskem.

 

 

Kontakty:

BRANKA, o.p.s., Němcové 2020, 547 01  Náchod, www.kladskepomezi.cz, tel.: 491 405 185

Markéta Venclová, ředitelka: e-mail: marketa.venclova@kladskepomezi.cz, tel: 602 190 198

Lenka Lembejová, projektový manažer: e-mail: lenka.lembejova@kladskepomezi.cz, tel.: 725 972 033


Toulavý baťoh Toulavý baťoh

Toulavý baťoh Toulavý baťoh

Další zprávy /