Dnes
Teplota: 8.2 °C

Středa, 13.02.2019Druhý ročník Festivalu zážitků už začíná odkrývat program

Druhý ročník Festivalu zážitků už začíná odkrývat program


Kladské pomezí i letos nabídne po celý červenec a srpen zábavně-naučný program na každý den v týdnu. Téma osobností v létě 2019 vystřídá vojenská historie. Celkem osmi zážitků se budou moci návštěvníci zúčastnit na české i polské straně regionu - za každého počasí a zdarma.

Druhý ročník Festivalu zážitků představí způsob obrany měst od dob středověku přes raný novověk až po druhou světovou válku. V záplavě historických uniforem a za hradbami opevnění si bude návštěvník moci vyzkoušet, jaké to bylo chránit město před nepřáteli, seznámí se s různými druhy zbraní a procvičí i hlavu při řešení různých úkolů.

Pro lepší orientaci v nabídce aktivit je k dispozici katalog Festivalu zážitků, který si svou premiéru odbyl na lednovém veletrhu GO Regiontour 2019 v Brně. Do širší distribuce v rámci informačních center se dostane v druhé polovině dubna 2019.

Zájemci o nevšední zážitky pro všechny generace ovšem nemusí čekat až na jaro. Na webu http://www.festivalzazitku.cz/ naleznou výčet všech aktivit již dnes. Každý týden bude vždy jeden ze zážitků představen podrobně včetně dalších možností, co podniknout v dané lokalitě. Upozornění na nové příspěvky týkající se Festivalu zážitků naleznete také na webu http://www.kladskepomezi.cz/ a pochopitelně i na facebooku a Instagramu.


Druhý ročník Festivalu zážitků už začíná odkrývat program Druhý ročník Festivalu zážitků už začíná odkrývat program

Další zprávy /