Dnes
Teplota: 10.5 °C

Pondělí, 30.08.2021Dětský den v Malých lázních v Bělovsi se vydařil!

Dětský den v Malých lázních v Bělovsi se vydařil!


Sobotní dětský den v areálu Malých lázní v Bělovsi si užili všichni - děti, jejich rodiče i prarodiče!

Ačkoliv počasí připomínalo spíše podzim, s prázdninami se přišlo rozloučit přibližně 150 dětí, pro které byly připraveny zábavné aktivity. Největší úspěch měli bezpochyby „Papoušci v akci". Ty si návštěvníci mohli nejen prohlédnout, ale také se s nimi vyfotit nebo se dozvědět něco zajímavého od jejich majitelů. Velkému zájmu se těšily také projížďky na koních a malování na obličej.

Část aktivit byla z důvodu deště přesunuta do vnitřních prostor Vily Komenský, kde si děti s rodiči mohli zahrát některou z připravených deskových her, ale také namalovat vlastní obrázek na téma „Co se mi na dětském dni líbilo nejvíce". Nakonec na všechny čekaly sladké odměny a balónky. Malované výtvory ozdobily vrchní patro vily, takže pokud budete mít cestu okolo, nezapomeňte se přijít podívat.

Ještě jednou bychom rádi poděkovali všem návštěvníkům, skupině „Papoušci v akci" a majitelům koní z Václavic, kteří i přes chladné a proměnlivé počasí dorazili a společně s námi si celé odpoledne užili.

Závěrečnou akcí Kulturního léta v Malých lázních bude již tuto sobotu 4. září od 15 hodin koncert dixielandové kapely BLACK BUŘIŇOS. Všichni jste srdečně zváni!

 

 

 


Dětský den v Malých lázních v Bělovsi se vydařil! Dětský den v Malých lázních v Bělovsi se vydařil!

Dětský den v Malých lázních v Bělovsi se vydařil! Dětský den v Malých lázních v Bělovsi se vydařil!

Další v galerii 7

Další zprávy /