Dnes
Teplota: 5.1 °C

Sobota, 16.10.2021REVOLUTION TRAIN v Náchodě nabídne 8. 11. 2021 ojedinělou protidrogovou prevenci

REVOLUTION TRAIN v Náchodě nabídne 8. 11. 2021 ojedinělou protidrogovou prevenci


Hlavním cílem vlakového programu REVOLUTION TRAIN, který zastaví ve vlakové stanici Náchod v pondělí 8. listopadu 2021, je prostřednictvím zapojení smyslů zapůsobit na návštěvníka a inspirovat jej především k pozitivnímu životu. Představí mechanismy, kterými drogová závislost vzniká až do konečných důsledků. Díky reálnému příběhu, emotivním situacím a interaktivnímu přístupu rozhodně zaujme a dá prostor k přemýšlení nad nebezpečím drog.

 

Program (cca 100 minut) probíhá v obrněných vagónech s 4 kinosály a 8 interaktivními místnostmi, a je určen jak pro školou povinné, tak i pro širokou veřejnost.

Dovolujeme si vás upozornit, že dopolední program (8:00 - 14:20) je rezervován pro náchodské ZŠ a SŠ. Odpoledne v čase 15:30-18:00 je otevřeno pro širokou veřejnost.

 

Vstup je díky podpoře města Náchoda zdarma.

 

Vlak byl již ve více než 185 městech Česka, Slovenska a Německa a projekt navštívilo přes 180 tisíc lidí.

 

REVOLUTION TRAIN dlouhodobě podporuje Národní protidrogová centrála. Podporu a záštity projektu udělili Policejní prezident PČR, Ministerstvo vnitra a ministr zdravotnictví ČR.

 

Pro více informací navštivte www.revolutiontrain.cz a nenechte si ujít tuto mimořádnou příležitost 8. 11. právě u nás v Náchodě.

 

 


ilustrační foto ilustrační foto

Plakát Plakát

Další zprávy /