Dnes
Teplota: -1.7 °C

Pátek, 15.12.2017Nové parkoviště u dopravního hřiště v. Náchodě

Nové parkoviště u dopravního hřiště v. Náchodě


S blížícím se koncem roku se dokončují všechny investiční akce města Náchoda. Jednou z nich je i nové parkoviště vybudované podél místní komunikace v ulici Kapitána Jaroše v Náchodě-Bělovsi u dopravního hřiště.

Ve čtvrtek 14. 12. se zde sešli představitelé města Náchoda - starosta Jan Birke, místostarostové Pavla Maršíková, Miroslav Brát a Jan Čtvrtečka, vedoucí odboru investic a rozvoje města Bohuslav Voborník a Jana Kovářová, která měla stavbu na starosti, zástupci projektanta a dodavatele stavby a také pracovníci dopravního hřiště, jehož návštěvníci zcela jistě nové parkovací plochy ocení.

„Nové parkoviště s 24 stáními včetně dvou vyhrazených míst pro invalidy bude sloužit nejen pro návštěvníky dopravního hřiště, ale hlavně pro připravovaný záměr obnovení lázeňství v objektu nedalekých Malých lázní", upřesnil starosta Jan Birke.

Parkoviště s asfaltovým povrchem je šířky 5,2 a délky 75,5 metru a jsou zde umístěny dva sloupy veřejného osvětlení. Podél komunikace v ulici Kapitána Jaroše je od parkoviště po křižovatku s ulicí U Zbrojnice také nově vybudováno 30 metrů dlážděného chodníku, který bude sloužit k převedení pěších přes křižovatku. Zhotovitelem celé stavby za 1,4 mil. korun je společnost BEZEDOS s.r.o. z Velkého Poříčí.


Nové parkoviště u dopravního hřiště Nové parkoviště u dopravního hřiště

Nové parkoviště u dopravního hřiště Nové parkoviště u dopravního hřiště

Další v galerii 4

Další zprávy /