Dnes
Teplota: 13.0 °C

Pátek, 21.12.2018Vánoční vystoupení pro rodiče – školní družina a školní klub ZŠ Náchod – Plhov

Vánoční vystoupení pro rodiče – školní družina a školní klub ZŠ Náchod – Plhov


V úterý 18. prosince se o příjemnou předvánoční atmosféru postaraly děti ze školní družiny a školního klubu ZŠ Náchod - Plhov.

              Vystoupení pro rodiče  tvořil  hudebně  - dramatický program, děti si ho připravily pod vedením vychovatelek a asistentek školní družiny. Vánoční příběh o vrabci Pepíkovi byl plný hudebních a tanečních čísel i gymnastických vystoupení. Nácvik a příprava  programu probíhaly v jednotlivých odděleních ŠD a v zájmových kroužcích (gymnastika, flétny, Páni kluci, hudebně - dramatický kroužek). Celý příběh, jak už to o Vánocích bývá, dopadl dobře, a tak si všichni mohli na závěr zazpívat vánoční písně a koledy za doprovodu pěveckého sboru školy, který vede paní učitelka Pavla Kubišová. Do zpěvu se zapojili i rodiče, kteří odměnili účinkující velkým potleskem.

              V úterý večer se představilo na osmdesát  dětí včetně žáků prvních tříd. Děkujeme  všem  za píli, se kterou vystoupení chystaly, pochvalu zaslouží i za to, jak celé vystoupení  před  více než stovkou  rodičů, prarodičů a vyučujících zvládly.

 

Eva Karlová, vychovatelka školní družiny


Vánoční vystoupení pro rodiče – školní družina a školní klub ZŠ Náchod – Plhov Vánoční vystoupení pro rodiče – školní družina a školní klub ZŠ Náchod – Plhov

Vánoční vystoupení pro rodiče – školní družina a školní klub ZŠ Náchod – Plhov Vánoční vystoupení pro rodiče – školní družina a školní klub ZŠ Náchod – Plhov

Další zprávy /