Dnes
Teplota: 5.1 °C

Pondělí, 27.01.2020 ZŠ kpt. Jaroše Trutnov, odloučené pracoviště ZŠ Pod Montací

 ZŠ kpt. Jaroše Trutnov, odloučené pracoviště ZŠ Pod Montací


Vážení čtenáři,

první pololetí je za námi a my se těšíme na druhou polovinu školního roku a pomalu se připravujeme na další zápis budoucích prvňáků. Ještě před ním nás čeká Týden otevřených dveří. Ve dnech od pondělí 10. do pátku 14. února vždy od osmé hodiny ranní až do odpoledne zveme současné i budoucí rodiče našich žáků, děti a všechny přátele k nahlédnutí do naší školy, do všech tříd, výuky i družiny. Seznámíme vás s naším prostředím, s programem Začít spolu, s Hejného matematikou, ukážeme centra aktivit a odpovíme na všechny otázky. Zájemcům o ranní kruh doporučujeme přijít 10 minut před zahájením výuky.
V únoru se uskuteční také další setkání pro předškoláky, a to 20. 2. od 16 hodin. Další setkání jsou naplánována na 5. března a 19. března ve stejný čas.
Tento měsíc opět přivítáme psychologa a terapeuta Milana Studničku (www.dovychovat.cz). Na zážitkový seminář na téma Jak v dětech probudit zodpovědnost a v sobě najít důslednost, který pořádáme v sobotu 22. února od 9 do 16 hodin, je možné přihlásit se na e-mailové adrese daniela.solcova@zspodmontaci.cz.
A posledním důležitým termínem je 2. duben, kdy se u nás od 14 do 18 hodin bude konat zápis do 1. třídy pro školní rok 2020/2021.

                                                                                     Na setkání se těší tým ZŠ Pod Montací


ZŠ Pod Montací - logo ZŠ Pod Montací - logo

Další zprávy /