Dnes
Teplota: 13.8 °C

Středa, 21.12.2022Nové zázemí pro hasiče a sportovce v areálu Hamra v Náchodě

Nové zázemí pro hasiče a sportovce v areálu Hamra v Náchodě


V uplynulých dnech byla úspěšně dokončena výstavba haly ve sportovním areálu Hamra v Náchodě. V místě, které sousedí se skateparkem, byla vybudována skladovací hala s garáží.

Dnes odpoledne předali zástupci města Náchoda (starosta Jan Birke, místostarostové Jan Čtvrtečka a František Majer a radní Lenka Hronková a Martin Tesař) symbolický klíč k jejímu užívání do rukou ředitelky Sportovních zařízení města Náchoda Kateřiny Kramlové a starostovi Okresního sdružení hasičů Náchod Miloši Kratěnovi.

Jedná se o jednopodlažní, nepodsklepenou stavbu obdélníkového půdorysu se sedlovou střechou, která bude sloužit pro skladování techniky a sportovních potřeb, nejen pro atletický oddíl, ale i pro školy a zejména požární sport. Ten tak získá tolik potřebné zázemí, které v celém okrese doposud chybělo.

Stavbu za 4,2 mil. Kč, která je situována rovnoběžně s místní komunikací v ulici Bratří Čapků, provedla společnost Průmstav Náchod s. r. o.

Hasiči a sportovci tak získali důstojné zázemí pro skladování veškerého náčiní, které jim umožní uložit jej, tak aby jim co nejlépe sloužilo a bylo efektivně dostupné pro každodenní využití.

 

 


Nové zázemí pro hasiče a sportovce v areálu Hamra v Náchodě Nové zázemí pro hasiče a sportovce v areálu Hamra v Náchodě

Nové zázemí pro hasiče a sportovce v areálu Hamra v Náchodě Nové zázemí pro hasiče a sportovce v areálu Hamra v Náchodě

Další v galerii 11

Další zprávy /