Dnes
Teplota: 18.1 °C

Středa, 17.05.2017Úžasný úspěch hasičů Běloves

Úžasný úspěch hasičů Běloves


Ve dnech 7. - 8. 5. 2017 se v Jaroměři konal další ročník Hřibojedské stovky a šedesátky. Tohoto závodu v požárním sportu se za SDH Náchod-Běloves zúčastnili za dorostence David Hoffman a za muže Patrik Kligl. V běhu na 100 m měli soutěžící s překážkami dva pokusy. David Hoffman při prvním pokusu zaběhl čas 19,11, ale v tom druhém ještě zrychlil a s časem 19 vteřin se umístil na krásném čtvrtém místě z celkového počtu 49 soutěžících.

Patrik Kligl v kategorii mužů je naším velkým favoritem, který se Východočeských stovek účastní pravidelně a s nádhernými výsledky. V Jaroměři opět prokázal svou formu, když při prvním pokusu zaběhl 100 m v čase 18,90, ale během druhého pokusu zkrátil čas na 16,64, což mu vyneslo 5. místo z 87 přihlášených běžců.

A další skvělá novinka přišla 13. května z Českého poháru v Třebíči. Patrik Kligl získal celkové druhé místo v kategorii mužů fantastickým časem 15:66 s a vklínil se tak mezi členy národní reprezentace Daniela Klvaňu z Oznice a třetího Martina Lidmilu ze Zbožnova.Bára Punarová, další příslušnice SDH Běloves,  skončila v kategorii žen s časem 21:19 s na 49.místě.

Další sportovní podnik se koná v Náchodě v neděli 28. května na školním hřišti na Plhově v rámci Běloveského kila, který je zahrnut do prestižního seriálu Východočeských stovek.

Richard Švanda

kronikář SDH


Patrik Kligl (zcela vlevo) Patrik Kligl (zcela vlevo)

Další zprávy /