Dnes
Teplota: 16.3 °C

Pátek, 19.05.2017Náchodští benchpresisté sklízejí jeden úspěch za druhým

Náchodští benchpresisté sklízejí jeden úspěch za druhým


Náchodští benchpresisté zahájili novou sezónu dvěma kvalifikačními závody.

Jedním mezinárodním, kterým bylo mistrovství Slovenska 29. 4. 2017 v Trnavě, kde se Vladimír Pinkava kvalifikoval na MS v kategorii juniorů, Tomáš Jirka s výkonem 215 kg v kategorii Open, Michal Ungrád obsadil 1. místo a získal národní rekord ve své kategorii Masters s výkonem 200 kg a Patrik Vojtěch obsadil 3. místo v kategorii Dorost s výkonem 135 kg. Všichni jmenovaní se nominovali na Mistrovství světa v Trutnově.

Další závod se konal 12. 5. 2017 v Praze - Mezinárodní mistrovství České republiky, kde opět závodníci zabodovali. Vladimír Pinkava obsadil 1. místo v kategorii juniorů a získal národní rekord s výkonem 190 kg, Tomáš Jirka obsadil 2. místo a získal také národní rekord v kategorii Open s výkonem 220 kg, Michal Ungrád získal 1. místo a národní rekord v kategorii Masters s výkonem 202,5 kg a Patrik Vojtěch obsadil 1. místo a vytvořil národní rekord s výkonem 145 kg. Všichni jmenovaní se opět nominovali na MS.

Závodníci by tímto chtěli poděkovat všem, kdo jim fandí a všem, kdo je finančně podporují. Jmenovitě panu MUDr. Aloisi Vejmolovi, firmě Hronovský s.r.o., panu JUDr. Josefu Svobodovi, firmě Drana, trávníky Philipp, Městu Náchod a starostovi Janu Birke, který je jejich velký fanda a oni jeho.

A na závěr společně vzkazují: "Srdečně zveme všechny naše fanoušky a příznivce na mistrovství světa, které se bude konat koncem září v nedalekém Trutnově. Přijeďte nás podpořit!"


Náchodští benchpresisté Náchodští benchpresisté

Další zprávy /