Dnes
Teplota: 9.9 °C

Úterý, 19.12.2017Krasobruslařky na cestách

Krasobruslařky na cestách


Závody v Praze, Novém Městě nad Metují, ve Dvoře Králové nad Labem, a v Mladé Boleslavi.

Naše juniorky usilují o nominaci na MČR a daří se jim. V Praze se výrazně prosadila Oluša Gajdošová a díky čistému dvojitému axelu  získala 7. místo.

Zdařilé pokusy o trojité skoky předvedla Vendula Maršíková , obsadila 10. místo a dá se řici, že nominaci mají jisou. Bojovat o ni bude Karolína Habrová, která nestartovala ve všech závodech pro zranění a nemoc.

Mladší žákyně Eliška Gajdošová bude reprezentovat Královehradecký kraj na Zimní olmpiádě dětí a mládeže, tentokrát na stadionu v Litomyšli. Také ona bude jistou účastnicí MČR mladších žákyň. Místo na stupních získala v Mladé Boleslavi Kateřina Němečková, a Pavlína Mertová.

Pavlíně se dařilo i ve Dvoře Králové a  svým umístěním potvrzuje, že patří k předním závodnicím ve své kategorii. Ve Dvoře Králové se představila také přípravka našeho oddílu.: Amálie Šolcová, Klára Wilson, Natálie Rejtharová. Té se podařilo vyhrát a na svůj první start, tak bude vzpomínat jako na vítězný. Děti z oddílu TJ Kraso Náchod, předvedou nyní ve středu 20.12.2017 v 9:30 dopoledne exibici pro mateřské školy a následně potom o vánočních prázdninách pro veřejnost, své přátelé a rodiče. 6. ledna se konají v Náchodě testy výkonnosti, kde mladí krasobruslaři předvedou předepsané prvky, které je posunou do vyšších kategorií a umožní jim jet MČR, když se tam probojují.


Pavlína Mertová.....volná jízda Mladá Boleslav Pavlína Mertová.....volná jízda Mladá Boleslav

Další zprávy /