Dnes
Teplota: 6.3 °C

Pondělí, 09.04.2018Poslední buly - turnaj ročníku 2008: Loučení se sezónou 1. místem

Poslední buly - turnaj ročníku 2008: Loučení se sezónou 1. místem


Poslední větší příležitostí zahrát si v letošní sezóně měli náchodští hráči na svém stadionu při turnaji o Putovní pohár starosty města, který HCN uspořádal v sobotu 24. 3. Protivníky byly týmy HC Trutnov, družstvo WTH MUKS Wroclaw (PL) a hráči Stadionu Nový Bydžov.

Jak název napověděl, domácím se turnaj vydařil. Výsledkově to vypadalo následovně: s HC Trutnov dva vyrovnané zápasy (1:2, 4:1) se Stadionem Nový Bydžov vyrovnaně, ale s bodovou převahou (0:0, 5:3) a s polským WTH dvě celkem hladké výhry (5:0, 6:2). Náchodští si těmito výsledky zajistili první místo v turnaji před Trutnovem, který v posledním zápase turnaje dvakrát remizoval s Novým Bydžovem a tento výsledek mu těsně zaručil druhé místo právě před týmem Bydžova. A konečně, čtvrté místo si výkony, které se postupně zlepšovaly, ale zároveň nestačily na tuzemskou konkurenci, získali hráči WTH Wroclaw.

Turnajové dění zpestřily dovednostní soutěže, kde se objevil nejrychlejší bruslař, nejpřesnější střelec, nejrychlejší střelec, nejšikovnější brankář nebo týmová soutěž.  I tam se hráčům Náchoda dařilo. Starosta města pan J. Birke tak mohl předat putovní pohár domácím, předat ceny a vyhlásit nejužitečnějšího hráče z každého týmu. Na závěr je na místě ocenit práci týmu organizátorů, sponzorů i dalších, kteří se na uspořádání turnaje jakkoliv podíleli.                 (vancl)

 

Poděkování hráčů HC Náchod

Hráči, trenéři i rodiče hráčů ročníku 2008 chtějí touto cestou ještě jednou poděkovat všem sponzorům za příspěvky na turnaj Poslední buly. Z dárků se radovaly nejen děti z HC Náchod, ale také ostatní týmy (HC Trutnov, Stadion Nový Bydžov a MUKS WTH Wroclaw). Turnaj skončil pro hráče týmu HC Náchod 1. místem. Doufáme, že se mladým hokejistům bude dařit herně a výsledkově i v dalším období.  Stejné přání platí i pro Vás.

                                                                         Moc děkujeme.


Poslední buly - turnaj ročníku 2008: Loučení se sezónou 1. místem Poslední buly - turnaj ročníku 2008: Loučení se sezónou 1. místem

Poslední buly - turnaj ročníku 2008: Loučení se sezónou 1. místem Poslední buly - turnaj ročníku 2008: Loučení se sezónou 1. místem

Další v galerii 3

Další zprávy /