Dnes
Teplota: 3.4 °C

Středa, 19.06.20193. kolo KP družstev přípravek

3. kolo KP družstev přípravek


Ahoj a dobrý den, ve středu odjela velká skupina 18-ti nejmladších atletů z Náchoda na 3. kolo KP družstev roč. 2008 - 2011 do Pardubic. Jak v kategorii chlapců i děvčat to byl opět tzv. atletický čtyřboj / 60m + 600m + skok daleký + hod kriketovým míčkem/. Samozřejmě i při velké snaze se všem nepodařilo dosáhnout maximálních výkonů, ale na to mají dostatek času v budoucnu. Přesto obě družstva celkově zvítězila.
Může se stát,že některý z těchto adeptů může  být v pozdějším věku na medailových pozicích v celé ČR.
Již dříve se to podařilo jak chlapcům tak i děvčatům z naší tréninkové skupiny . Hlavně aby je atletika bavila !  A to se nám snad daří .
Celkové výsledky jsou opět na : atletika.cz PS: V příloze zasílám fotečku před závody : zleva ležící : Thea Vojtěchová a Adéla Renská zleva sedící : Lucie Hrnčířová,Denisa Hrnčířová,Nela Wittvarová,Michaela Anna Stefanu,Alžběta Kuřová,Monika Hepnarová,Anežka Kučerová,Kristýna Ptáčková,Nela Bubeníčková,                          Stela Mošnerová zleva stojící : Iva Maršíková - asistentka,Marek Rufer,Tomáš Volný,Tobiáš Petr Maršík,Jakub Korec,Matěj Renský,Teddy Vojtěch s trenérem Jiřím Vondřejcem.
Jiří Vondřejc + Ing. Jiří Vondřejc + Bc. Jan Vondřejc - trenéři


3. kolo KP družstev přípravek 3. kolo KP družstev přípravek

Další zprávy /