Dnes
Teplota: 4.1 °C

Pátek, 04.06.2021Zimní stadion v Náchodě v plném provozu

Zimní stadion v Náchodě v plném provozu


Od 1. června je opět otevřen zimním stadion v Náchodě. Vše probíhá za přísných hygienických podmínek a v souladu s vládními nařízeními. Při vstupu na zimní stadion je třeba vždy nosit roušku či respirátor. Harmonogram provozu můžete sledovat na stránkách nachod.rozpisy-ledu.cz, kde naleznete denní rozpis ledové plochy a případně si zde můžete i sami objednat její pronájem. Připravujeme i veřejné bruslení tak, abychom mohli dodržet všechna aktuálně platná nařízení.

Během pandemie COVID-19 jsme ale na zimním stadionu nezaháleli a připravili jsme si pro vás několik novinek.

Chodba, kterou procházíte do šaten a zázemí zimního stadionu, je celá v novém kabátě včetně dveří a značek, které napoví, kam máte vstoupit.

Další novinkou je již prezentovaný nový vstup na zimní stadion, kde jsme pokračovali i ve vnitřních prostorách a dali nový kabát chodbě včetně nových nástěnek, které budou sloužit k prezentaci klubům a informacím ze zimního stadionu.

Změna se odehrála také u hokejové střílny, kde vznikla nová plocha natřená na modrou barvu, která se bude využívat k rozcvičování hráčů.

Během realizace těchto oprav probíhala také běžná každoroční údržba - kontrola sprch a toalet, kontrola chlazení a úklid v hale i kolem ní.

Věříme, že návštěvníky drobná vylepšení potěší a přejeme příjemné vyžití na zimním stadionu!

 

 


Zimní stadion v Náchodě v plném provozu Zimní stadion v Náchodě v plném provozu

Zimní stadion v Náchodě v plném provozu Zimní stadion v Náchodě v plném provozu

Další v galerii 7

Další zprávy /