Dnes
Teplota: 14.8 °C

Pátek, 21.06.2019Poděkování za krásný festivalový den sociálních služeb

Poděkování za krásný festivalový den sociálních služeb


Letošní ročník Festivalu sociálních služeb se nesl v duchu řady změn. Nutno podotknout, že změn velmi pozitivních a přínosných pro realizaci dalších ročníků. Proběhl totiž v centru města, kam přilákal nejen veřejnost, která si návštěvu naplánovala, ale i ty, kteří náměstím procházeli a navštívili stánky ze zvědavosti.

Slavnostního zahájení se ujali představitelé města paní místostarostka Pavla Maršíková, pan místostarosta Jan Čtvrtečka a pan radní Tomáš Magnusek. Za městský úřad vystoupil vedoucí odboru sociálních věcí pan Pavel Schuma.

Doprovodným programem obohacené odpoledne nabídlo pestrou paletu účinkujících. O užitečnosti seniorské obálky pohovořila paní Jana Fröhlichová z MPSV. Poté nám zvedlo náladu energické vystoupení děvčat ze sociálně aktivizační služby Archa, která s ním předvedla i svou tvůrčí šikovnost, jelikož choreografie byla také jejich vlastním dílem. Na duši nás pohladily krásné trampské písničky v podání kytarového kroužku Déčka a na závěr nás po dlouhém dni vzpružila veselá hudba kapely Klapeto. Mezi vystoupeními moderátorka pohovořila s jednotlivými poskytovateli sociálních služeb a ti měli možnost představit své služby všem, kteří se v tu dobu pohybovali v okolí radnice.

V závěru tohoto ohlednutí za vydařeným festivalovým dnem bychom chtěli poděkovat prezentujícím poskytovatelům sociálních služeb, návazným službám, organizátorům, účinkujícím i těm, kteří prostě „jen" pomohli. Děkujeme. Vážíme si vaší pomoci a spolupráce. Velmi se těšíme na spolupráci příští.

 

Kateřina Tylšová, koordinátor plánování sociálních služeb

Pavel Schuma, vedoucí OSV


Poděkování za krásný festivalový den sociálních služeb Poděkování za krásný festivalový den sociálních služeb

Poděkování za krásný festivalový den sociálních služeb Poděkování za krásný festivalový den sociálních služeb

Další v galerii 3

Další zprávy /