Dnes
Teplota: 3.8 °C

Čtvrtek, 22.09.2022Úspěch náchodské fotbalové přípravky

Úspěch náchodské fotbalové přípravky


Mimořádného úspěchu dosáhla v sobotu 17.9.2022 mladší přípravka FK Náchod U8 na silně obsazeném turnaji v Červených Pečkách. Parta celkem sedmi statečných (6 chlapců ročníku 2015 a dívka ročníku 2014) předvedla neskutečné výkony a zaslouženě se radovala z celkového vítězství. Týmy jako pražská Dukla, Bohemians, Liberec, České Budějovice, Pardubice a další na nás tentokrát nestačily a pro nás tak nastal velký okamžik k nečekaným oslavám.

Výsledky: FK Náchod - Kolín bílá 7:0, Přelouč 2:1, České Budějovice černá 8:1, Vlašim 7:0, Liberec bílá 5:2, České Budějovice bílá 5:2, Pardubice 4:2, Dukla Praha 4:5, Kolín černá 5:1.          
Navíc nejlepším brankářem celého turnaje se stal náš Šimon Kmoch. FK Náchod reprezentovali a na skvělém výsledku se podíleli: Václav Šrůtek, David Navara, Robert Hanuš, Matěj Trudič, František Čermák, Šimon Kmoch a Kristýna Kiezlerová.                         
Závěrem chci poděkovat všem hráčům v přípravce i rodičům s jakou chutí a nasazením všichni spolupracují a jak skvělou partu jsme za rok mého působení společně vytvořili. Je radost takovou skupinu trénovat a těšit se na každé setkání.

Trenér: Robert Hanuš

 

 


Úspěch náchodské fotbalové přípravky Úspěch náchodské fotbalové přípravky

Úspěch náchodské fotbalové přípravky Úspěch náchodské fotbalové přípravky

Další zprávy /