Dnes
Teplota: 5.5 °C

Úterý, 07.03.2023Stejná šance - zaměstnavatel roku 2023

Stejná šance - zaměstnavatel roku 2023


Víte o zaměstnavateli, který dal šanci člověku se zdravotními potížemi? Nominujte ho do soutěže Stejná šance - zaměstnavatel roku 2023

 

Rádi bychom Vás touto cestou informovali o jubilejním ročníku soutěže Stejná šance - zaměstnavatel roku 2023.

Cílem soutěže je veřejně ocenit a podpořit zaměstnavatele, kteří zaměstnávají osoby se zdravotním postižením na běžných pracovištích, mimo tzv. chráněný trh práce. Soutěž vyzdvihne příklady, kde se podařilo upravit pracovní podmínky tak, jak daný člověk potřeboval, například se přizpůsobilo pracoviště, pracovní doba či úvazek. Vybraní zaměstnavatelé převezmou ocenění dne 6. 6. 2023 na Královéhradeckém krajském úřadě.

Vyhlašovatelem soutěže za náš kraj je organizace Aspekt z.s., která v našem regionu již 13 let pomáhá lidem se zdravotními potížemi najít a udržet si práci. Soutěž probíhá pod záštitou Královéhradeckého kraje, Paktu zaměstnanosti a v partnerství Úřadu práce.

1. března 2023 začíná sběr nominačních formulářů. Kde nominační formulář najdete? Na webových stránkách www.stejnasance.cz, kde bude zveřejněn odkaz na formulář přímo pro Královéhradecký kraj.

Máte nějaký nápad na zaměstnavatele popsaného výše? Víte o někom z Vašich známých, kdo je takto zaměstnaný? Dejte nám prosím vědět, prostřednictvím vyplnění nominačního formuláře v době od 1. 3. do 30. 4. nebo kontaktujte Lucii Sedláčkovou, na emailu: lucie.sedlackova@aspektzs.cz nebo na tel. čísle: 774 976 993. Předem děkujeme za všechny Vaše podněty a Vaši podporu dobré věci.

Lucie Sedláčková

Aspekt z.s.

www.aspektzs.cz

 

 

 


Soutěž Stejná šance - zaměstnavatel roku 2023 Soutěž Stejná šance - zaměstnavatel roku 2023

Soutěž Stejná šance - zaměstnavatel roku 2023 Soutěž Stejná šance - zaměstnavatel roku 2023

Další zprávy /