Dnes
Teplota: 9.6 °C

KULTURNÍ LÉTO V MALÝCH LÁZNÍCH

Malé lázně Běloves Náchod


10.06.2023 - 03.09.2023 v Vstupné: ZDARMA

Město Náchod a Městské informační centrum Malé lázně vás zvou na bohatý letní kulturní program pro dospělé i děti v oblíbených Malých lázních v Bělovsi.


Zahajovací akcí Kulturního léta bude červnový Lázeňský jarmark s pestrou nabídkou sortimentu od lokálních tvůrců, umělců a řemeslníků. Pro děti je připravena jízda na koních, dílničky a kuličková dráha.


Ve venkovních prostorech bude po celé prázdniny k vidění výstava fotografií Jindřicha Klabačky s názvem Náchodsko z nadhledu. Uvnitř infocentra v prvním patře Vily Komenský se můžete těšit na výstavu obrazů Kateřiny Šotolové s názvem Jedna radost za druhou.


V zahradě Vily Komenský se uskuteční pět koncertů zajímavých umělců z našeho regionu. Sérii zahájí vystoupení Adély Uždilové, kterou na klávesy doprovodí Marián Linhart, následovat bude koncert Smyčcového kvarteta Novoměstské filharmonie, šansony zazní v podání uskupení Musette Motion, v rytmu jazzu a swingu se ponese koncert kapely Swing Sextet. Začátkem září vše završí vystoupení Kostelecké cimbálové muziky spojené s dalším tradičním Lázeňským jarmarkem.


Na své si přijdou i děti. Naplánovány jsou pro ně dva dětské dny plné zábavy.


Vstup na všechny akce je ZDARMA.



Přílohy:

Plakát     (35340_72224104555.jpg / 0,59 MB)