Dnes
Teplota: 23.9 °C

Čtvrtek, 09.05.202412. regionální veletrh fiktivních firem v Náchodě

12. regionální veletrh fiktivních firem v Náchodě


Městské divadlo Dr. J. Čížka dnes po celý den patří studentům středních škol z celého regionu a ČR u příležitosti konání již 12. ročníku regionálního veletrhu fiktivních firem, který již tradičně pořádá Střední průmyslová škola stavební a Obchodní akademie arch. Jana Letzela, Náchod.

V 10 hodin veletrh zahájila ředitelka školy Věra Svatošová společně s místostarostou města Náchoda Františkem Majerem.

Tyto veletrhy fiktivních firem jsou v rámci studia mimořádnou příležitostí pro žáky 3. a 4. ročníků středních škol předvést, jak úspěšně své firmy prozatím realizovali, a zjistit, v čem vězí jejich nedostatky. Vyzkouší si zde prezentovat svoji firmu potenciálním klientům, zjišťují, na co lze zákazníky nalákat, a posléze s nimi uzavírají obchody. Získají tak cenné zkušenosti pro své budoucí povolání. Vedle soutěže o nejlepší firmu nechybí i soutěž o nejlepší katalog. Za vynikající a bezchybnou práci mohou studenti získat certifikát o roční praxi, který vydává Národní pedagogický institut ČR, Praha, Centrum fiktivních firem.

Přejeme všem studentům spoustu skvělých zážitků, nových informací a vědomostí a pedagogům, děkujeme za provázení tímto projektem a předávání cenných zkušeností.

 

 


12. regionální veletrh fiktivních firem v Náchodě 12. regionální veletrh fiktivních firem v Náchodě

Další zprávy /